Wray London Supar 4,25 inch f/4.5

LAND: England
FATNING: m39

 

Wray London Supar 4,25 inch f/4.5
Wray London Supar 4,25 inch

Wray London Supar 4,25 inch f/4.5 er et forstørrelsesobjektiv for kopering av bilder i et forstørrelsesaparat. Brennvidden på 4,25 inch tilsvarer ca. 107mm med f/4.5 som største åpning. Blenderen er av typen klikkstopp med laveste verdi f/32 og ti lett buede lammeler. Mekanisk er objektivet fremragende bygget i metall med ett lag coating. Forstørrelsesoptikk har ingen fokustønne så dersom man ønsker og benytte de til fotografisk bruk så benytter man gjerne en belg (populært kalt makrobelg) som dytter objektivet frem og tilbake ved hjelp av å dreie et hjul på en skinne. Dette gjør at man kan ta alt fra makro og nærfoto til bilder med uendeligfokus. Forstørrelsesoptikk kan plukkes opp svært billig dersom budsjettet er stramt eller man har lyst å prøve noe nytt.

Wray London Supar 4,25 inch f/4.5 oppviser jevnt over god skarphet, men med noe svak kontrast. Bokeh oppleves i de fleste tilfeller som avstemt og pen.

Wray (Optical Works) Ltd. var en britisk kamera- og objektivprodusent basert i Ashgrove Road Bromley, Kent. Selskapet hadde et rykte for å produsere fremragende kvalitetsoptikk og slitesterke kvalitetskameraer, inkludert modeller som Wrayflex.

Kamera: Sony A7 II

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.